Zorgen is ontzorgen, samen staan we sterk

Putri, de vrouw van oprichter Jeroen is werkzaam in de zorg. In 2014 is zij ZZP’er geworden. Deels voor de vrijheid, maar ook om ouderen de aandacht te kunnen geven die zij verdienen. Het is een branche waarin fors verdiend wordt door de bemiddelingbureaus. Er wordt daarbij weinig gescreend op kwaliteit, waardoor de zorgvrager de prijs hiervoor betaalt.

Als éénpitter kan het lastig zijn om zaken goed te organiseren. Wat doe je als je ziek bent? Hoe concurreer je tegen een bureau die een hele groep ZZP’ers in de boeken heeft? Één van onze missies is om de positie van de ZZP’er in de zorg te versterken. Iedere ZZP’er die staat voor kwaliteit en actief is in de regio Rotterdam/Haaglanden/Leiden roepen wij daarom op contact met ons op te nemen.

Behalve het leveren van diensten om jullie te ontzorgen zijn wij bezig met een klankbord platform tussen ZZP’ers in de zorg onderling. Zodra onze groep groot genoeg is, zullen we de eerste stappen zetten in de richting van een collectieve samenwerking met behoud van het zelfstandig ondernemersschap. En dat zonder de tussenkomst van bemiddelingbureaus en de (buitenproportioneel hoge) kosten die zij vaak rekenen.

Spreekt dit jullie aan? Meld jullie aan voor de volgende bijeenkomst.

Contact opnemen

Benieuwd hoe dit werkt en wat wij voor u kunnen doen?

Neemt u dan contact met ons op.

Zij gingen u voor

Menu