Nederland verzorgingsstaat

Hoewel Nederland het beste zorgstelsel van de wereld heeft, kent dit ook een keerzijde. Ouderen worden steeds vaker aan hun lot overgelaten en niet iedere instelling of dienstverlener besteedt echt de aandacht aan onze ouderen die zij verdienen. In Nederland worden veel diensten uitsluitend afgestemd op mensen tot aan hun pensioendatum.

Denkt u maar aan al die ouderen die niet digitaal zijn onderlegd, maar tegenwoordig steeds minder ‘offline’ kunnen regelen. Denk daarbij ook aan die hypotheekverstrekker die u afwijst zodra u tegen uw pensioen aan loopt. Bij Pensioncare denken we hierin mee en denken we vooruit.

Pensioncare biedt daarnaast ook zorg voor u na het pensioen. Wat moet u doen wanneer u het niet meer alleen af kunt en welke zorgaanbieders bieden kwaliteit? Natuurlijk is dit niet iets waar u aan wilt denken op het moment dat u met pensioen gaat.

Maar als de situatie zich voordoet dat moet u weten dat OOK DAN u bij Pensioncare terecht kunt met uw vragen. Wij werken samen met partners in de zorg die zorg verlenen vanuit het hart en kwaliteit bieden. Bevindt u of een bekende van u zich in een zorgbenodige situatie? Neemt u dan contact met ons op om uw situatie met ons te bespreken.

Benieuwd naar de opties voor u? Plan dan een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen.

Contact opnemen

Benieuwd hoe dit werkt en wat wij voor u kunnen doen?

Neemt u dan contact met ons op.

Zij gingen u voor

Menu