sparen voor pensioen

Keuze bij uitkering

Wanneer u pensioen kapitaal opbouwt via uw werkgever of wanneer u lijfrente kapitaal opbouwt in privé. Dan komt dit kapitaal op een vooraf gekozen pensioendatum vrij. Het kapitaal wordt niet ineens uitgekeerd, maar u dient een keuze te maken voor een uitkerend product of uitstel product. Dat hoeft niet bij dezelfde aanbieder, u mag met het kapitaal ‘shoppen’.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Doordat wij onafhankelijk werken, bent u gegarandeerd dat wij de hoogste uitkering in de markt voor u regelen.

Wist u dat wij in veel gevallen hoger uit komen dan de bedragen die u op het internet vindt? Zeker bij vrijkomende kapitalen vanaf € 50.000,- kunnen wij vaak een hogere uitkering voor u bedingen.

Unieke dienstverlening

Wat houdt dit in?
  • Volledige marktvergelijking – Wij garanderen de hoogste uitkering in de markt
  • Advies over de uitkeringsduur
  • Advies over de productvorm – wij bekijken zowel verzekering -als bankspaarproducten
  • Géén aanvullende afsluitkosten van de productaanbieder
  • Fiscale analyse – Wij adviseren de constructie die u het hoogste netto bedrag oplevert
  • Volledige ontzorging – Wij regelen het gehele traject vanaf het gesprek tot de uitkering

Wij regelen de optimale constructie

Wat ons uniek maakt is dat wij ook altijd de meest optimale uitkeringsconstructie voor u bekijken. Wij letten onder andere op de fiscale voordelen die een bepaalde constructie oplevert en bespreken dat met u.

Natuurlijk staan daarbij uw wensen altijd centraal. Heeft u meerdere kapitalen die vrijkomen en wilt u die combineren? Leest u dan ook Pensioen uitkering plan

Houdt u ook rekening met uw AOW leeftijd

De datum dat uw kapitaal vrijkomt hoeft niet gelijk te zijn met de datum dat u met AOW gaat of stopt met werken. In dat geval kunnen wij het kapitaal voor u uitstellen, bijvoorbeeld op een bankspaarrekening. Wij bekijken graag samen met u wat het beste is.

Vraag bij ons een voorstel op, of neem contact op over de mogelijkheden. Wij bieden u een gratis oriënterend consult. Dat kan zowel telefonisch, als bij ons op kantoor onder het genot van een goede bak koffie.

Menu