Verzekeringsadviseur Den Haag

Pensioncare helpt u met het bepalen van uw verzekeringsbehoefte

Op zoek naar een betrouwbare verzekeringsadviseur in de regio Den Haag? Wij zijn deskundig op het gebied van verzekerbare risico’s en adviseren u graag op het gebied van financiële zaken zoals verzekeringen en pensioenen. Bekijken welke risico’s u het beste kunt afdekken en welke u zelf kunt dragen is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wilt u uw verzekeringspakket eens onder de loep nemen? Vraag dan een vrijblijvend voorstel bij ons op.

Totale dienstverlening

Het doel van Pensioncare is om een totaal dienstenpakket aan te bieden aan onze klanten. U kunt dan met al uw kwesties bij ons terecht en u heeft één aanspreekpunt. En dat is wel zo prettig. Wij werken samen met verschillende deskundige partners, maar blijven zelf uw aanspreekpunt.

Verzekeren

Het bepalen van uw verzekeringsbehoefte

Financiële planning

Doelbewust denken

Een huis kopen en belastingaangifte

De eerste stap naar financiële onafhankelijkheid

ZZP coaching

De weg naar zelfstandigheid

Pensioncare is uw verzekeringsadviseur in Den Haag

Wij gaan graag met u in gesprek over uw verzekeringen en pensioen. U kunt ook bij ons terecht voor hypotheekadvies, advies bij emigratie of voor een coachingstraject als ZZP’er. Ons dienstenpakket is groot en we zijn transparant in de kosten. Aandacht voor de klant, transparantie, kwaliteit en onafhankelijkheid vinden wij belangrijk. Daarnaast is het onze missie om service te bieden aan klanten in iedere levensfase, met een beetje extra aandacht voor onze ouderen.

Pensioncare staat als betrouwbare verzekeringsadviseur, pensioenspecialist en zzp-coach in Den Haag voor creativiteit in het vinden van financiële oplossingen op maat in een maatschappij met een snel veranderend pensioenstelsel en ondoorzichtige fiscale regelgeving. Wij zijn een jong bedrijf met innovatieve ideeën en zijn op de hoogte van alle actualiteiten.

Menu