Uitbreiding personeel en nieuwe samenwerking Mangotree Verzekeringen

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Uitbreiding personeel en nieuwe samenwerking Mangotree Verzekeringen

Laatste ontwikkelingen

De laatste paar weken heb ik hard aan de weg getimmerd om de achterkant van mijn bedrijf zo in elkaar te zetten dat Pensioncare ook tijdens de groei die het bedrijf meemaakt, haar waarden kan blijven nastreven. ‘De klant centraal’ een missie die lijkt aan te slaan. In de verstreken tijd zijn weer een aantal mijlpalen bereikt en denk ik grote stappen te hebben gemaakt om ‘2020 proof’ te zijn voor verdere uitbouw van dit concept.

Samenwerking Mangotree

Allereerst kondig ik de samenwerking aan met Mangotree verzekeringen. Mangotree staat voor dezelfde waarden als Pensioncare en biedt ondersteuning op diverse gebieden. Dit alles in het belang van de klant.

Versterking van ons team

Voorts heeft Pensioncare een nieuwe medewerker aangetrokken. Eser Öztürk is per 1 oktober 2019 in dienst gekomen. Een welkome versterking van ons team. Ik heb Eser in 2002 leren kennen tijdens de start van mijn carrière in de verzekeringsbranche, hij is tevens mijn oude fitness maatje. Eser heeft een open en integere persoonlijkheid met het hart op de goede plaats. Daarnaast heeft hij uitstekende professionele kwaliteiten. Met Eser denk ik de juiste versterking te hebben gevonden om de kwaliteit en missie van Pensioncare de komende tijd te kunnen blijven waarborgen.

Seniorenexpo Veldhoven

Tenslotte nog een leuke aanvulling. Wij staan komend jaar van dinsdag 14 januari t/m zondag 19 januari op de Seniorenexpo in Veldhoven, de complete beurs voor de 50-plusser. Thema’s daar zullen zijn gezondheid & beweging, informatie & advisering met betrekking tot ouderen belangen en activiteiten & workshops. Je vindt ons bij stand B25. Bent u een dagje uit hier naartoe, loop dan gerust even langs bij ons voor een Quick – pensioen check. Ik hoop jullie daar te zien!

Groeten en binnenkort.

Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu