De weg naar zelfstandigheid

Wanneer u ZZP’er wordt, krijgt u er een baan bij. ZZP’er zijn is namelijk een vak op zich. Zeker in de beginfase kan het handig zijn om een stappenplan te volgen van zaken die u moet regelen en waar u goed op moet letten. Wanneer u een aantal zaken goed neerzet, dan hoeft u daar in de toekomst minder rekening mee te houden.

Wist u dat u in een jaar 1225 uur voor uw onderneming moet werken om voor zelfstandigenaftrek in aanmerking te komen? Als u zich al wat heeft georiënteerd, dan is het antwoord waarschijnlijk ja. Maar wist u ook dat dit niet naar ratio is verdeeld wanneer u halverwege het jaar uw onderneming start? En wist u bijvoorbeeld dat u bij het UWV nog verzekerd kunt blijven voor WW, ziektewet en arbeidsongeschiktheid?

Met de juiste coaching zorgt u dat u al uw opties in beeld heeft en de juiste beslissingen kunt maken. Pensioncare biedt een coaching traject waarin wij u hierin volledig begeleiden. Daarnaast kunnen wij u helpen met het inregelen van een planningssyteem en facturatiesysteem, het aanvragen van certificeringen, het afsluiten van verzekeringen en oudedagsvoorzieningen, opstellen en/of beoordelen van contracten en het vinden van nieuwe opdrachten.

Wij specialiseren ons in de zorgbranche en bieden u binnen een jaar, een inkomen van minimaal 4000 euro per maand in het vooruitzicht (op basis van fulltime en mbo niveau 3).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Benieuwd hoe dit werkt en wat wij voor u kunnen doen?

Neemt u dan contact met ons op.

Zij gingen u voor

Menu