Het bepalen van uw verzekeringsbehoefte

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is voor u te bekijken welke risico’s u het beste kunt afdekken en welke risico’s u zelf kunt dragen. Het afdekken van risico’s doet u veelal middels het afsluiten van een verzekering.

Wij kijken naar wat er nodig is voor u om af te dekken en in welke mate. Denkt u daarbij aan een verzekering voor het huis, uw auto, maar ook een verzekering voor uw nabestaanden (overlijdensrisico), een verzekering om uw aansprakelijkheidsrisico af te dekken of uw inkomen veilig te stellen. Voor het afsluiten van verzekeringen werken wij samen met onafhankelijke partners die aanstellingen hebben bij alle mogelijke aanbieders in de branche.

Dit zodat u verzekerd bent van maatwerk en de scherpste prijs in de markt. Wij bekijken daarnaast graag gratis voor u of u kunt besparen op energie.

Wilt u uw verzekeringspakket of energiekosten eens onder de loep nemen, vraagt u dan een voorstel bij ons op, of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Premie schadeverzekering berekenen/vergelijken

Klik op het product om de premie te vergelijken

Staat het verzekeringsproduct waarvoor u een berekening wenst te maken niet hierbij, neemt u dan contact op met ons kantoor.

Contact opnemen

Benieuwd hoe dit werkt en wat wij voor u kunnen doen?

Neemt u dan contact met ons op.

Zij gingen u voor

Menu