Doelbewust denken

Door uzelf financiële doelen te stellen gaat u met meer zekerheid de toekomst tegemoet. Uiteraard is het onmogelijk om alles te voorspellen wat er op uw pad komt. Dat zou het leven natuurlijk ontzettend saai maken. Bij Pensioncare zien wij het zo: “ ’Fantastische dingen’ gebeuren gewoon. Denk daarbij aan de geboorte van uw eerste kind, het ontmoeten van uw partner of de wereldbaan die op uw pad komt. ‘Goede dingen’ moet je echter hard voor werken.”

Wij zien het als onze taak om u te helpen met het bereiken van de ‘goede dingen’ in uw leven en ervoor te zorgen dat u op koers blijft daar naartoe. Denk daarbij aan het kopen van een nieuw huis, het starten van een bedrijf, of het treffen van een voorziening voor uw pensioen.

Door samen met u een financieel plan op te stellen, zorgen wij dat u een conreet beeld krijgt over wat u op financieel gebied zult moeten doen om uw doelen te bereiken. Maar ook over welke risico’s u het beste kunt afdekken om op koers te blijven.

Nadat wij uw wensen samen met u hebben geïnventariseerd, analyseren wij uw situatie. Daarna maken wij een overzicht van uw mogelijkheden. Tenslotte geven wij u een concreet advies over de door u te verrichten acties of te treffen voorzieningen. Het plan staat daarna niet in steen gegrift. Iedere paar jaar, of na iedere impactvolle gebeurtenis in uw leven, nemen we het plan opnieuw onder de loep en stellen we deze samen met u bij.

Wenst u uw financiële toekomst zo zorgvuldig mogelijk uit te stippelen? Neemt u dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Contact opnemen

Benieuwd hoe dit werkt en wat wij voor u kunnen doen?

Neemt u dan contact met ons op.

Zij gingen u voor

Menu