Pensioncare sluit partnerovereenkomst met Mangotree Verzekeringen

  1. Home
  2. Algemeen
  3. Pensioncare sluit partnerovereenkomst met Mangotree Verzekeringen

PR bericht samenwerking Mangotree

Pensioncare vervolgt zijn ambitieuze groei in Nederland en sluit een nieuwe partnerovereenkomst met Mangotree Verzekeringen uit Rotterdam.

Pensioncare, specialist op het gebied van pensioenen, heeft zich in het afgelopen jaar steeds verder ontwikkeld tot een totaal dienstverlener op gebieden van pensioenen, verzekeringen en ZZP-coaching. Om te kunnen blijven groeien en daarbij een zo optimaal mogelijke dienstverlening aan zijn klanten te kunnen blijven bieden, zal Pensioncare gebruik gaan maken van de ondersteunende diensten van Mangotree Verzekeringen.

Mangotree Verzekeringen is een keten van verzekeringsadviseurs en wil alle Nederlanders volledig ontzorgen van verzekeringen.

Mangotree Verzekeringen is een jong bedrijf, verbonden aan Nederlandse en Canadese verzekeringsondernemingen. Mangotree biedt haar franchisenemers ondersteuning met marketing, ICT, administratiesystemen, inkoop en uitgebreide verzekeringservaring.

Jetse de Vries, partner Mangotree Verzekeringen: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking, mede gebaseerd op een gezamenlijk gezonde ambitie, een snelle groei in de Nederlandse markt zal realiseren!”

Jeroen Kanis, oprichter van Pensioncare: “Door het sluiten van deze partner overeenkomst, stelt dit ons in staat ons volledig te richten op de advisering van onze klanten. Door een stukje ondersteuning aan de achterkant, ben ik ervan overtuigd dat wij de kwaliteit en totaalservice kunnen blijven bieden aan onze klanten, die wij voor ogen hebben.

Voor meer informatie:

Pensioncare
Jeroen Kanis
E jeroen@pensioncare.nl
T 06-81 21 40 60
W: pensioncare.nl

Mangotree Verzekeringen  
David Jan Aris
E davidjan@mangotree-verzekeringen.nl
T 06-46 54 02 02
W: www.mangotree-verzekeringen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu